Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Vuk Tagóvoda

Az Erzsébet Ligeti Óvoda Vuk Tagóvodája Győr város Ady lakótelepén található. Az intézmény nyolc csoporttal működik, amelyből egy csoportban – szakértői vélemény alapján - a gyermekek logopédiai megsegítése, fejlesztése történik.

Az óvoda reggel 6:00-órától délután 16:30-ig tart nyitva.

Csoportszobáink esztétikusak, jól felszereltek, udvarunk tágas, gondozott, nyáron párásítók segítik a gyermekek frissítését. Az óvodában tornaszoba és logopédiai foglalkoztató segíti a munkánkat.

Nevelőtestületünk szakmailag jól felkészült, óvodai nevelésünk gyermekközpontú, befogadó, a gyermeki személyiség kibontakozásának elősegítésére törekszik.

Biztosítjuk minden gyermek számára, hogy egyformán magas színvonalú és szeretetteljes nevelésben részesüljenek és az esetlegesen meglévő hátrányaik csökkenjenek.

Kiemelkedő jelentőséget tulajdonítunk a játéknak és az érzelmi nevelésnek. Sok játékkal, tapasztalatszerzéssel, tevékenységgel biztosítjuk személyiségük optimális fejlődését. Figyelmet fordítunk gyermekeink magatartáskultúrájának alakítására, anyanyelvi nevelésére, megismertetjük velük a magyar gyermekirodalom jeles alkotásait, és nagy gondot fordítunk a szép magyar beszédre.

A logopédiai csoportban logopédus, beszédfejlesztő óvodapedagógus segíti a gyermekek fejlesztését, emellett fejlesztő óvodapedagógusok, utazó gyógypedagógusok egyénileg foglalkoznak a sajátos nevelési igényű gyermekekkel.

Óvodánkban a szülők - gyermekükkel kapcsolatos problémájuk megoldásához - óvodapszichológus segítségét vehetik igénybe.

Fontosnak tartjuk az egészségfejlesztést, egészségmegőrzést, mozgást, ezért is töltünk sok időt a szabadban. Nagycsoportos gyermekeink heti rendszerességgel a Fekete I. Ált. Isk. tornatermében ovifoci és mozgásfoglalkozásokon vesznek részt.

A mindennapos óvodai tevékenységek mellett változatos programokat szervezünk (színház-, bábszínház-, kiállítás-, múzeum- és könyvtárlátogatás, óvodás olimpia)

Ingyenes tanfolyamaink (nagycsoportosoknak): Ovi-Foci, Ovi-KRESZ, úszás

Önköltséges tanfolyamaink: néptánc, jazz-balett, szivacskézilabda

A jeles ünnepek előtt ovi-klub foglalkozásokon - szülőkkel együtt - ajándékkészítéssel hívjuk fel a figyelmet a közös készülődés örömére.

Galéria

Kapcsolat

Erzsébet Ligeti Óvoda Vuk Tagóvodája
9023 Győr, Kassák L. u. 14/A.

Tagintézmény-igazgató: Auerné Kovács Rozália

Telefon:
+36-96/424-824

E-mail:
vukovi@gmkgyor.hu

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek-ig: 
6.00 - 16.30